Escoles d'estiu


<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
</head>
<body>
<p><strong>Formació pràctica per a professors d’ESO - Estiu 2016<br /></strong></p>
</body>
</html>

Formació pràctica per a professors d’ESO - Estiu 2016

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació  (FCRi) organitza cada mes de juliol cursos d'estiu, gratuïts i reconeguts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.  

Els cursos plantegen una aproximació eminentment pràctica la qual cosa permet als assitents conèixer de primera mà com dur a terme un conjunt de propostes experimentals (i de jocs i de trucs, en el cas de la matemàgia), realitzables amb materials i tècniques a l'abast i relacionades amb els continguts curriculars de Secundària. També permeten reflexionar sobre diferents aspectes metodològics. L'objectiu final és ajudar els docents perquè siguin més atractius, participatius i experimentals els continguts  CTM (Ciències, Tecnologia i Matemàtiques) propis de la Secundària.

Els cursos compten amb el suport de l'Obra Social ‘la Caixa’, i a banda de l'FCRi, estan coorganitzats pel Departament d’Ensenyament, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Rovira i Virgili, i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

 

 Contacto: david.segarra@fundaciorecerca.cat

 

Entitats relacionades amb FCRi